به گزارش راسخون، مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا که در روزهای پایانی حضور دولتش در کاخ سفید از هیچ تلاشی برای اقدامات ایران هراسانه‌اش دست برنداشته باری دیگر در صفحه توییترش با مطرح کردن ادعاهایی علیه ایران نوشت که ما در کنار مردم ایران ایستاده ایم و سرکوبگران آنها را تحریم کردیم! 

وی همچنین مدعی شد که ایران را از پولی که به ادعای وی می توانست برای حمایت از تروریسم استفاده شود، محروم کردیم و  بدون شک فشار حداکثری کارآمد است. 
 

در پی افرادی میانه‌رو در داخل ایران هستیم



 
«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا در توییتی نوشت، کارشناسان سیاست خارجی آمریکا مدام در پی افرادی میانه‌رو در داخل ایران هستند که در پی عادی سازی روابط با آمریکا باشد، اما واقعیت این است که یافتن چنین فردی بسیار دشوار است.

وی در توییت دیگر با اشاره به تحریم‌های پی در پی علیه ایران و ذکر تحریم  بیش از 1500 شخص و نهاد ایرانی مدعی شد ایران نتوانسته در برنامه موشکی و هسته‌ای خود سرمایه گذاری کند.

وزیر خارجه آمریکا در توییت دیگر خود نوشت، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا  تشخیص داد که رژیم ایران متشکل از افرادی با دیدگاه‌های مذهبی است که از سال 1979 میلادی (1357) به این سو شعار مرگ بر آمریکا سر می‌دهند. در ایران افرادی هستند که تقریبا هر روز آمریکا و اسرائیل را تهدید می‌کنند.

وزیر امور خارجه ایالات متحده در روزهای گذشته نیز به طرح مجلس شورای اسلامی ایران برای اخراج بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در صورت لغو نشدن تحریم‌ها، واکنش نشان داد و مدعی شد:‌ «این تهدید ایران حتی بیشتر از نقض برجام است. ایران ذیل معاهده حقوقی و متعاقب توافق پادمانی ان‌پی‌تی، ملزم است به بازرسان آژانس اتمی اجازه دسترسی دهد. نقض این الزامات ورای اقدامات پیشین ایران در تناقض با تعهدات هسته‌ای برجام است.»
 

طرح ادعا عجیب در چارچوب فشار حداکثری



 
وزیر خارجه ترامپ روز سه‌شنبه نیز با طرح این ادعا که جمهوری اسلامی ایران پایگاه جدید القاعده است، تلاش کرد تا هیاهوی به پاخاسته در میان افکار عمومی، رسانه‌ها و سیاستمداران این کشور بر سر حمله طرفداران ترامپ به کنگره و افتضاح سیاسی ایجاد شده را منحرف سازد، در حالی که این اقدام وی در ادامه تمام اقدامات دولت ترامپ در چارچوب فشار حداکثری به در بسته خواهد خورد.

این ادعاها در حالی مطرح می شود که دونالد ترامپ در روزهای پایانی دولتش در انزوا و خشم سیاسی اجتماعی به سر می برد و از سوی هر دو حزب دموکرات و جمهوری خواه تحت تاثیر اتفاقات بی سابقه ششم ژانویه و حمله هواداران وی به کنگره مورد سرزنش و اعتراض قرار داد و فراتر از آن به طور جدی از سوی تعدادی از مقامات این کشور تهدید به استعفا شده است. بسیاری از کارشناسان و صاحبنظران سیاسی در آمریکا و اروپا تحولات آمریکا در یکی دو هفته گذشته را بحرانی سیاسی و نیز بحران عمیق لیبرال دموکراسی می دانند که توسط رییس جمهور و در بالاترین سطح سیاسی به آن دامن زده شده است.

دونالد ترامپ با روی کار آمدن برخی اقدامات و تصمیمات سیاست و حقوق بین الملل را به چالش کشید و اعتراض های زیادی را در سطح بین الملل و در میان هم پیمانانش رقم زد اما کمتر کسی یا گروهی تصور می کرد که دامنه این اقدامات عجیب و بی سابقه از جمله خروج از قراردادها و توافق نامه های بین المللی و بعضا اتخاذ تصمیماتی بر خلاف قطعنامه های شورای امنیت به تحولات و روندهای سیاسی اجتماعی در آمریکا برسد.
 

واکنش وزارت خارجه



 
سعید خطیب زاده در پاسخ به اتهامات اخیر وزیر خارجه رژیم ترامپ به کشورمان در مورد ادعای ارتباط ایران با القاعده اظهار داشت: تکرار اتهامات و نمایش سندسازی های دروغین تحت عناوین افشای اطلاعات محرمانه توسط پمپئو وزیر خارجه آمریکا در یک هفته باقیمانده از عمر حکمرانی یاغی گرایانه رژیم ترامپ، نشانه استیصال و درماندگی و شکست سیاست فشار حداکثری آنها علیه ایران است. تمسک به این نوع شگردها و بندبازی‌ها و ادعاهای کهنه و بی اساس، به هیچ عنوان نمی تواند به کمک مسیر پراشتباه رژیم تروریستی آمریکا و اعاده وجهه ناموجه مقامات این رژیم بیاید.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: پمپئو پیشتر نیز یکبار در دوره ریاست سازمان سیا و در قبال دلارهای نفتی، بدنبال برقراری ارتباط ساختگی میان ایران و القاعده برآمده بود تا با شانتاژ و تبلیغات دروغین، بار مسئولیت و فشار ها بر متحدین آمریکا که متهم پرونده القاعده و حمایت از فاجعه 11 سپتامبر هستند ، منحرف سازد ولی تا پایان دولت ترامپ موفق به  باورپذیری روایت خودساخته در افکار عمومی آمریکا و جهان نشد.
 
خطیب زاده با تاکید بر اینکه مقامات جمهوری اسلامی ایران طی این سالها به این نوع  فرافکنی ها و سناریوهای هالیوودی پاسخ مناسب را داده اند، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران که خود سالها قربانی تروریسم دولتی آمریکا و گروههای مورد حمایت آنها بوده است، در پرونده مقابله با تروریسم القاعده و داعش کارنامه شفاف و قابل دفاعی دارد و معتقد است این صفحه از نمایش طیف تندرو در آمریکا کمکی به عطش و اعتیاد آنها به اقدامات تحریمی و یا تنش آفرینی نخواهد کرد.
 

در پایان

طرح ادعاهایی از این دست درباره ایران موضوعی جدید نیست، به علاوه که بدون ارایه هرگونه سند و مدرک مطرح می شود. این ادعاها در حالی مطرح می شود که هیلاری کلینتون وزیر خارجه دولت باراک اوباما اظهاراتی صریح درباره نقش آمریکا در مسلح کردن بن لادن، طالبان و القاعده در کارنامه خود دارد. آمریکا اساسا خالق القاعده، طالبان و داعش با هدف اسلام‌ستیزی بوده است و این اقدامات نیز زمینه ساز استراتژی های اسرائیلی و آمریکایی در منطقه بوده است تا هم در این منطقه اعمال نفوذ سیاسی داشته باشند و کشورها را بر اساس سیاست و منافعشان شکل دهند و حتی در این میان تلاش شده تا جغرافیای منطقه را تغییر دهند، همچنین این سیاست در ادامه سیاست فروش تسلیحات و کسب دلارهای نفتی بوده است.

جدای از تمامی اسامی که به عنوان حامیان القاعده و دیگر گروه های تروریستی در سطح منطقه و دنیا از آنها نام برده می شود، مهترین حامی این گروه تروریستی و دیگر گروه ها که دستشان به خون مردم بی گناه در دنیا آغشته است، حکومت آمریکاست و این واقعیت در ورای تمام صحنه سازی ها و دوران ها غیرقابل کتمان است. واقعیتی که دولت های مختلف آمریکا تلاش دارند بنا بر منافع سیاسی و گروهی خود هر از گاهی آن را دست کاری کنند تا جایی که حتی امنیت و منافع ملی خودشان را زیر سوال ببرند. "دروغ گو" کم حافظه است؛ باید به مقامات آمریکایی گفت که حداقل سخنان و اظهارات مقامات پیشین کشور خود درباره عقبه القاعده و چگونگی ایجاد آن را حداقل مطالعه کنید. با این حال کافی است در آینه نگاهی بیندازید، حامی واقعی القاعده و طالبان و دیگر گروه های تروریستی را خواهید دید.
 

منبع:

1.ایسنا / برای دیدن حامی واقعی القاعده یک نگاه در آینه کافی است
2.ایسنا / ادعاهای تکراری پمپئو علیه ایران در روزهای آخر دولت ترامپ
3.فارس / پامپئو: دولتمردان ایران از سال 57 به این سو شعار «مرگ بر آمریکا» سر می‌دهند
4.تقریب / ادعای بی‌اساس پامپئو درباره ارتباط ایران با القاعده نشانه استیصال و درماندگی آمریکاست